تبلیغات موبایلی

تبلیغ موبایلی

تبلیغات موبایلی درواقع به انجام هرگونه تبلیغات از طریق موبایل، تبلت و دیگر دستگاه های ارتباط بی سیم گفته می‌شود.بهترین ویژگی تبلیغات موبایلی که باعث محبوبیت و رشد آن شده این است که وسیله ای که بر روی آن تبلیغ انجام  می شود، وسیله ای شخصی و مربوط به یک فرد خاص است. در نتیجه موبایل ها دقیق ترین وسیله و بهترین کانال ارتباط شما برای هدف قرار دادن مخاطبین خاص هستند البته در صورتی که بتوانید مخاطب هدف را به درستی بشناسید.امروزه تبلیغات موبایلی عموما در اپلیکیشن های موبایل و وب سایت ها انجام می شود. تبلیغات  موبایلی  می تواند از هر نوع متن (text) ، فیلمهای فلش (flash movies) ، بنر ، صوت (audio) و ویدئو باشد.

بر اساس آمارها:

  1. ۲۹٪ از زمان مردم در طول روز به نگاه کردن به صفحه‌ٔ گوشی سپری می‌شود.
  2. ترافیک‌ داده‌های موبایل‌ها به ۷۰٪ رسیده است.
  3. دستورات موبایلی ۲۴٪ از زمان رسانه‌ها را در امریکا می‌گیرد.
  4. زمان سپری شده در رسانه‌های موبایلی ۵۱٪ بیشتر از دسکتاپ است.

بنابراین انواع تبلیغات موبایلی برای برندها اهمیت بیشتر پیدا کرده است.

رکن اساسی تجارت این روزها یعنی تبلیغات نیز از این قاعده مثتثنی نیست و تبلیغات موبایلی در دنیای دیجیتال امروز هر روز گستره تر می شود و شکل های جدیدتری به خود می گیرد. به طور کلی هر آنچه که به صورت تبلیغ بر روی دستگاه های بی سیم نمایش داده می شود را می توان در دسته تبلیغات موبایلی دانست و تقریبا تمام کسانی که با موبایل سرو کار دارند در طول روز بارها با اینگونه تبلیغات روی گوشی خود مواجه می شوند.

تبلیغات موبایلی هم به کسانی که می خواهند تبلیغات خود را نمایش دهند (تبلیغ دهندگان) و هم به کسانی که به دنبال کسب درآمد از طریق تبلیغات هستند (نمایش دهندگان) کمک می کند.

سایت تبلیغات اینترنتی
  • مزایای تبلیغات موبایل

در دنیای امروز و با توجه به استفاده روزافزون تمامی افراد از موبایل، استفاده از تبلیغات موبایلی برای صاحبان کسب‌وکارها اجتناب‌ناپذیر شده است. این نوع تبلیغات، مزایای زیادی دارد که در ادامه به برخی از آن‌ها اشاره شده است.

  • بازار رو به رشد

درحالی‌که در آمار و ارقام موجود در مورد استفاده از اینترنت و ابزار وابسته به آن، استفاده از کامپیوترهای دسکتاپ دیگر رشد چندانی نداشته، اما کاربران تلفن‌های هوشمند و اینترنت رو به افزایشی چشم‌گیر پیش می‌روند. طوری که نمی‌توان این رشد و پیشرفت را نادیده گرفت و همین موضوع، بیش از هر چیزی استفاده از تبلیغات موبایلی را توجیه‌پذیر می‌کند.

  • مقرون به‌صرفه

موبایل دیگر ثابت کرده که مقرون‌به‌صرفه‌ترین دستگاه برای تبلیغات است. دلیل این امر، وجود رقابت کمتر در میان تبلیغ‌دهندگان موبایل است. و این رقابت کمتر در فضای تبلیغات موبایل باعث شده بتوان با هزینه کمتری نسبت به هر دستگاه و ابزار دیگری در آن به مشتریان هدف نزدیک شد. این مزیت موبایل فقط به کانال‌های دیجیتال محدود نمی‌شود و در مقایسه با ابزار تبلیغات سنتی مثل بیلبوردها و تلویزیون نیز به‌صرفه‌تر است.

تاریخچه تبلیغات موبایلی

وقتی برای اولین بار ایده وارد شدن به محیط اینترنت با استفاده از دستگاه موبایل مطرح شد، تصور اینکه همین ایده بتواند دنیای تبلیغات و بازاریابی را متحول کند دور از ذهن به نظر می‌رسید. با اینکه از آن زمان تا امروز تنها چند دهه گذشته است اما شتاب تغییر و تحول در عرصه بازاریابی به ‌اندازه‌ای سریع و نوآورانه است که لازم است موبایل مارکتینگ امروزی را به‌مثابه یک نقطه عطف مورد ملاحظه قرار دهیم و ببینیم عرصه تبلیغات از دنیای سنتی گذشته تا آنلاین امروزی چه فراز و نشیب‌هایی را طی کرده است.

استراتژی‌ موبایل مارکتینگ
انواع تبلیغات موبایلی

سال ۲۰۰۰: ارسال اولین تبلیغ موبایلی از طریق پیامک

تا این سال، پیامک به‌عنوان یک وسیله بازاریابی از سوی هیچ تبلیغ دهنده‌ای استفاده نشده بود در حالی که خدمات موبایل دیتا ۹ سال قبل‌تر در فنلاند معرفی شده بودند، یعنی همان ۲G. اما اولین پیام شخصی در پایان سال ۱۹۹۴ به طور رسمی ارسال شد و مبدع روند تاریخ‌ساز ارسال پیام متنی بین دوستان بود. با ورود به قرن ۲۱، فنلاند دوباره پیشگام نوآوری شد، به‌طوری‌که یک سرویس خبری اقدام به ارسال تیترهای خبری با پشتیبانی تبلیغات، به‌صورت رایگان از طریق پیامک کرد. این اقدام، سرآغاز چیزی است که امروز بازاریابان را به استفاده از دیگر اشکال بازاریابی موبایل ترغیب کرده و می‌کند.

سال ۲۰۰۲: تبدیل پیامک به رسانه جمعی

با تبدیل پیامک به یک ابزار تبلیغاتی قدرتمند، گوشی‌های همراه نیز به‌طور روزافزون به‌عنوان مجرایی اثرگذار برای پیغام‌رسانی شناخته شد. چیزی نگذشت که شرکت‌های بزرگ و کوچک آغاز به ارسال همه‌ نوع پیشنهاد در قالب پیامک به مشتریان خود کردند. در حقیقت، این استراتژی بازاریابی موبایل به اندازه‌ای موفق بود که بذر همیشه همراه داشتن این دستگاه را در زندگی روزمره کاشت. حالا دیگر گوشی‌های هوشمند برای بازی کردن، یا سلفی گرفتن و بالا پایین کردن فیسبوک نبودند. این عرصه، به‌سرعت از سوی تبلیغ‌دهندگان با بهره‌گیری از سودمندی آن برای جلب توجه مشتری به رسمیت شناخته شد و توسعه یافت.
انواع تبلیغات اپلیکیشن
نمایش تبلیغات در اپلیکیشن

سال ۲۰۰۷: تلفن‌های هوشمند، هوشمندتر می‌شوند

رونمایی از اولین آی‌فون در سال ۲۰۰۷ به‌خودی‌خود یک طوفان در صنعت موبایل مارکتینگ به‌حساب می‌آمد، بااین‌حال این تبلیغات بودند که خودشان، این نوآوری را وارد مرحله نوینی کردند. آن زمان کاربران بسیاری بودند که از تبلیغات متعدد به ستوه آمده بودند. دلیل هم این بود که بازاریاب‌ها اغلب از تبلیغات روی مرورگرهای دسکتاپ در کانال‌های موبایلی خود استفاده می‌کردند و در نهایت به تکنیک‌های ریسپانسیوی منتج می‌شد که تبلیغ دهندگان در بازاریابی موبایلی امروزی از آن استفاده می‌کنند.
ورود ۳جی به دنیای فناوری ارتباطات نیز استفاده از تلفن‌های موبایل را به‌عنوان اولین مرحله از تماس میان بازاریاب‌ها و مشتری‌ها قوت بخشید. همین نسل جدید ارتباطات کافی بود که به‌طور روزافزون شاهد ورود اپلیکیشن‌ها در شکل‌ها و انواع مختلف باشیم. حالا از ترکرهای تناسب اندام و بازی‌ها گرفته تا نقشه و رسانه‌های اجتماعی، همه‌ی اپلیکیشن‌ها به رایج‌ترین شیوه استفاده کاربران و مشتریان بالقوه از اینترنت تبدیل شدند.

از ۲۰۱۰ تا امروز: موبایل مارکتینگ به رشد خود ادامه می‌دهد

اولین آی پد شرکت اپل سال ۲۰۱۰ رونمایی شد و با این اتفاق حجم بازار موبایل مارکتینگ آمریکا از مرز ۱.۴۵ میلیارد دلار هم گذشت. این عدد بعدها در مقایسه با درآمدهای بعدی اپل و گوگل به چشم هم نیامد چراکه این دو شرکت بزرگ فناوری، بیش از همه و بیش از هر چیز به استفاده از ظرفیت‌های موبایلی روی آوردند.
سال ۲۰۱۴ بود که توسعه‌دهندگان نرم‌افزار، شروع به ساخت تبلیغ در اپلیکیشن‌های موبایل کردند. چراکه شاهد بودند کاربران بخش اعظم وقت خود را یا در حال بازی و یا صحبت با دوستان در رسانه‌های اجتماعی هستند. این اتفاق یک نقطه عطف به‌حساب می‌آمد چراکه لازم بود تبلیغات موبایلی هم جذاب و هم یکپارچه باشند وگرنه جواب نمی‌دادند. حالا از آن موقع تا به امروز، رسانه‌های پولی سازوکار بسیار رایجی برای جلب توجه مردم بوده است. این فاکتورها حالا بازاریابان موبایل را به خلق تجربه کاربری بهتر سوق می‌دهد.
تبلیغات نرم افزار موبایل
عوامل موفقیت تبلیغات موبایلی

چه عواملی باعث موفقیت تبلیغات موبایلی می‌شود؟

موارد زیر از اصلی‌ترین عوامل موفقیت در تبلیغ موبایلی به حساب می‌آیند:

  • ارائه محتوای تبلیغاتی جذاب و خلاقانه
    ارائه محتوای جذاب، مناسب و خلاقانه به شما کمک می‌کند تا نظر مخاطبان هدف را به خود جلب کرده و مشارکت آن‌ها را افزایش دهید.

  • سازگاری با انواع سیستم‌های عامل
    این امر، برقراری ارتباط با طیف گسترده‌تری از مخاطبان را امکان‌پذیر می‌کند.

  • شخصی‌سازی
    جمع‌آوری و توجه به اطلاعاتی نظیر جنسیت، سن، موقعیت مکانی و موارد دیگری از این قبیل به شما کمک خواهد کرد تا مخاطبان خود را با دقت هر چه تمام‌تر هدف‌گذاری کنید.

  • توجه به رفتار کاربران
    توجه به رفتارهای کاربران از مهم‌ترین عواملی است که به جلب نظر آن‌ها کمک کرده و اهداف تبلیغاتی شما را برآورده می‌کند.

انواع استراتژی‌های موبایل مارکتینگ

موفقیت در موبایل مارکتینگ به عوامل زیادی بستگی دارد. نکاتی هرچند کوچک اما با اهمیت زیاد که می‌توانند تعداد مخاطبان کسب‌وکار شما و نظر مشتریان در مورد کیفیت محصول‌تان را تغییر دهند. در ادامه به ۸ تکنیکی که می‌توانند موفقیت اقدامات موبایل مارکتینگ شما را تضمین کنند، اشاره خواهیم کرد:
ریسپانسیو بودن صفحات وب برای تلفن همراه
بهبود لینک‌دهی صفحات وب و اپلیکیشن
توسعه اپلیکیشن با توجه به اصول مارکینگ
بررسی پرسونای مخاطب و شخصی‌سازی تجربه کاربری
استفاده از انواع محتوا برای جذب گروه‌های متفاوت از کاربران
بهره‌مندی از استراتژی‌های بازاریابی شبکه های اجتماعی
استفاده از کانال های گوناگون بازاریابی موبایلی
دنبال کردن نتایج کمپین‌ها و اقدامات موبایل مارکتینگ توسط سرویس‌های آنالیتیکس و اتریبیوشن معتبر

استراتژی‌ موبایل مارکتینگ

انواع تبلیغات اینترنتی

با توجه به هدفی که از تبلیغ خود دارید، ما به شما ترکیبی از راهکارهای متنوع تبلیغاتی را در قالب کمپین های خلاق ارائه می دهیم تا پیام خود را از طریق رسانه های متنوع ما ، به گروه هدف مورد نظرتان برسانید و بیشترین بازدهی را بدست آورید
تبلیغات در اینستاگرام
تبلیغات در اینستاگرام

تبلیغات در اینستاگرام یکی از مناسب ترین روش ها برای گسترش کسب و کار، برند سازی و آگاه سازی از برند، افزایش فروش محصولات، افزایش محبوبیت پیج، افزایش فالوور و … میباشد

تبلیغات در تلگرام
تبلیغات در تلگرام

محصول یا برندتان را در بهترین کانال های تلگرامی معرفی کنید و با تمام ابزارهایی که برایتان فراهم آورده ایم، تا هم از تلگرام برای نمایش آگهی های خود استفاده کنید هم درآمد کسب کنید.

تبلیغات پیامکی
تبلیغات پیامکی

در رپورتاژ خبری منتشر گننده می تواند با معرفی خدمات و محصولات خود در متن خبر منتشر شده به معرفی خود و خدماتش بپردازد .

تبلیغات گوگل ادز
تبلیغات گوگل ادز

شبکه تبلیغات ایران ادز با تجربه خود در امر تبليغ درصفحه اول گوگل با كادر مجرب سالهاست كه اين خدمات را بگونه اي حرفه اي و هموشمند در اختيار مشتريان خود قرار مي‌دهد

تبلیغات کلیکی
تبلیغات کلیکی

سیستم ما مرجع تبلیغات کلیکی به انواع روشهای جدید و پاسخدهی بالا نسبت به سایر سیستم های مشابه با میلیون ها بیننده ماهانه آماده ارائه انواع خدمات تبلیغات گسترده و هدفمند در عرصه وب و موبایل میباشد

مشاوره تبلیغات گسترده
مشاوره
ارائه استراتژی جدید در رابطه با تبلیغات روز دنیا
تبلیغ نویسی
تبلیغ نویسی
ارائه مشاوه حرفه ای در رابطه با تبلیغ نویسی و همراهی تا پاسخدهی
کمپین اختصاصی شما
کمپین اختصاصی
با صرف هزینه در جای مناسب می توانیم فروش و برندینگ شما را چند برابر کنیم
گزارش تبلیغات
گزارش پایانی
دقیقترین گزارش را برای شما در پایان تبلیغات ارائه می دهیم
با هدف گذاری، دقیق تر تبلیغ کنید
با تکنولوژی هدف گذاری شبکه تبلیغات کلیکی ایران ، شما در واقع می توانید در بهترین زمان و موقعیت تبلیغ خود را به مستعدترین مشتری نمایش دهید. به کمک روش های هدف گذاری متنوعی که ما به شما ارائه می کنیم از جمله هدف گذاری زمانی، مکانی، موضوعی ، می توانید به مشتری دلخواه خود با توجه به نوع محصول و اینکه چه شخصیت، موقعیت و یا علاقه‌مندی هایی دارند نزدیک شوید.
کمپین تان را مدیریت کنید
در پنل جامع تبلیغات کلیکی، ما به شما تعداد بازدید کنندگان و کلیک های صورت گرفته روی تبلیغات را بطور لحظه ای و دوره ای نمایش می دهیم. شما می توانید حداقل و حداکثر بودجه روزانه را برای کمپین های خود تعریف کنید، سایت های نمایش دهنده تبلیغات تان را مدیریت کنید و هر زمان که می خواهید کمپین را متوقف، اصلاح و مجدد شروع کنید.
با هر بودجه ای شروع کنید
در شبکه تبلیغات کلیکی ایران ، بازدید از تبلیغات شما رایگان است و هیچ هزینه ای را به شما تحمیل نمی کند. شما تنها زمانی پرداخت می کنید که روی تبلیغ شما کلیک شود. بعضی از کسب و کارها با بودجه های ۲۵۰ هزار تومانی و بعضی با بودجه‌های ۲۰۰ میلیون تومانی کمپین خود را شروع می کنند. تنها کافی است تصمیم بگیرید و برای شروع بودجه ای را متناسب با اهداف خود در نظر بگیرید.
به روز و مطمئن تبلیغ کنید
حداقل ۴۰٪ از ترافیک اینترنت ترافیک مربوط به کاربران حقیقی نیست و حداقل ۲۰٪ از بودجه های تبلیغاتی به همین دلیل هدر می رود. این بخش از ترافیک مربوط به بات ها و یا رقبایی است که می خواهند بودجه تبلیغاتی شما را در همان دقایق ابتدایی به اتمام برسانند. الگوریتم های بروزی که توسط تیم فنی ما نوشته شده است، مشتریان حقیقی را از کلاهبرداران اینترنتی و بات ها تفکیک می کند.
20000000
دسترسی مخاطب یکتای ایرانی
3000000
کلیک در ماه
23
%
متوسط نرخ تبدیل کلیک
5000000
نمایش در ماه